Lägg till din rubriktext här

Lär dig om chokladens tillverkning, historia och annan chokladkunskap

Chokladprovning av vår handgjorda och ekologiska choklad

Gör din egen chokladkaka

Föregående bild
Nästa bild

Chokladaktivitet & Chokladprovning

Älskar du choklad lika mycket som vi? Vill du besöka en chokladfabrik? Har du en hemlig dröm om att få tillverka din egna chokladkaka? Är du nyfiken på att veta mer om våra chokladsorter? Vill du lära dig mer om chokladens historia och hur den tillverkas? Känner du en chokladälskare som du vill bjuda med på något riktigt roligt och intressant?

Då ska du boka vår chokladaktivitet hos oss!

En rolig och kreativ aktivitet att göra tillsammans med kompisgänget, arbetskamraterna eller som ett extra kul event för att fira födelsedagsbarnet, möhippan eller jubilaren.

Vi inleder aktiviteten med en presentation om oss och provar tillsammans ett urval av vårt egentillverkade sortiment av handgjord och ekologisk choklad.

Vi bjuder sedan in till rundtur i chokladfabriken där ni får lära er mer om chokladtillverkning och se hur det går till i fabriken.

Därefter får ni tillverka era helt egna chokladkakor samt möjlighet att dekorera och smaksätta era chokladskapelser med några av våra favoritkryddningar och toppingar.

Medan chokladkakorna stelnar passar vi på att lära oss mer om choklad genom vårt roliga och kunskapsgivande chokladquiz som bjuder på mycket skratt och interaktion varvat med chokladkunskap. Vinnaren av chokladquizet får ett fint pris.

Avslutningsvis får ni möjlighet att handla choklad från vår fabriksbutik och naturligtvis ta med era fina chokladkreationer hem. 

Tid: Aktiviteten tar ca 1,5 h.

Pris: 350 kr/person
Minimum 5 personer. Är ni fler än 10 personer? Eller vill boka ett företagsevenemang? Bara lugn!
Kontakta oss på info@kalmarchokladfabrik.se så skräddarsyr vi ett event för er. 

Bokning: Maila oss på info@kalmarchokladfabrik.se för bokning och mer information. Avbokning skall ske senast 36 h innan den bokade tiden, vid senare avbokning debiteras hela kostnaden.

Plats: Chokladaktiviteten sker hos oss på Kalmar Chokladfabrik, Trångsundsvägen 2, Kalmar

Öppen chokladaktivitet & chokladprovning

Vi erbjuder även öppna tider för vår chokladaktivitet och chokladprovning.

Chokladaktiviteten (90 min) innehåller presentation av Kalmar Chokladfabrik, chokladprovning med urval från vårt egentillverkade sortiment av handgjord och ekologisk choklad, fabriksvisning, tillverka din egna chokladkaka och roligt chokladquiz.

Datum: Se datum för öppna tider här.

Pris: 350 kr/person
Vi reserverar oss för ombokning av datum. Minimum 5 personer behöver vara bokade för att tillfället skall genomföras.

Bokning & avbokning: 
Du bokar och köper din plats till Öppen chokladaktivitet via webbshopen.

Bokningar till öppna provningar är bindande. Du kan omboka/avboka senast 5 dagar före utförandedatum. Vid senare avbokning debiteras hela kostnaden. Köpt chokladaktivitet kan inte återlösas eller användas till annat. Om- och avbokning sker via mail info@kalmarchokladfabrik.se 

Presentkort: Köp presentkort till vår chokladaktivitet och ge bort till någon när eller kär. Presentkort finns till försäljning i vår fabriksbutik (kortbetalning eller swish). Presentkort är giltiga i 12 månader från inköpsdatum. Alternativt kan du köpa en plats på en specifik chokladaktivitet i webbshopen eller boka en egen chokladaktivitet.